Popis
Základní údaje o knize:
- úplný název: Neber to jídlo tak vážně II aneb #jimnormalne
- autor: Týna Skalická
- nakladatelství: CPress
- rok vydání: 2022
- počet stran: 232
- rozměr: 167 x 225 mm
- typ: brožovaná lepená
379 Kč
Týna Skalická Zasloužíte si jíst normálně!
Základní údaje o knize:
Sylvester Stallone Autobiografie spojuje život hvězdy i zábavnou fitness příručku.
Sylvester Stallone Autobiografie spojuje život hvězdy i zábavnou fitness příručku.
Mach, Borkovec Základní výživová pravidla platná zejména pro sportovce v oblasti fitness a kulturistiky.
Mach, Borkovec Základní výživová pravidla platná zejména pro sportovce v oblasti fitness a kulturistiky.
Helena Jarkovská Zásobník cviků pro posilování problematických partií a protahování svalů.
Helena Jarkovská Zásobník cviků pro posilování problematických partií a protahování svalů.
Zabývá se aktuálním problémem bolesti zad, který je spojen se západním způsobem života.
Zabývá se aktuálním problémem bolesti zad, který je spojen se západním způsobem života.
Sára Fábry Vždy můžete vařit zdravěji! Moderní kuchařka plná odlehčených receptů.
Sára Fábry Vždy můžete vařit zdravěji! Moderní kuchařka plná odlehčených receptů.
Jan Caha Průvodce výživou - jak a čím se zdravě stravovat?
Kamil RamíkCviky pro rychlou a účinnou úlevu od bolesti.
Arnold Schwarzenegger a jeho recept na smysluplný život.
Daniela Krčová Doplňky stravy a přírodní látky s vědecky podloženým pozitivním působením na zdraví a kondici.
Daniela Krčová Doplňky stravy a přírodní látky s vědecky podloženým pozitivním působením na zdraví a kondici.
Týna Skalická Žijte zdravým životním stylem a jezte čokoládu stejně jako autorka.
Týna Skalická Žijte zdravým životním stylem a jezte čokoládu stejně jako autorka.
Nelson, Kokkonen Ohebnost je prevencí úrazů, snižuje svalovou bolestivost a zlepšuje výkon.
Nelson, Kokkonen Ohebnost je prevencí úrazů, snižuje svalovou bolestivost a zlepšuje výkon.
Radomír Čihák2. díl třídílné publikace, která u nás dosud nebyla ve své odborné úrovni překonána.
Radomír Čihák2. díl třídílné publikace, která u nás dosud nebyla ve své odborné úrovni překonána.